De ce organizăm simularea ?

An de an lucrăm îndeaproape cu elevii care urmează să susțină Evaluarea Națională și observăm lipsa lor de experiență în gestionarea timpului și a emoțiilor într-un examen. Ne dorim ca prin această simulare elevii să se obișnuiască cu atmosfera unui examen și să descoperim împreună cu ei greșelile pe care încă le fac și modul in care le putem rezolva.

Online sau Fizic. Tu alegi !

Datorită pandemiei oferim mai multe moduri de a susține examenul. Puteți opta pentru varinta FIZICĂ la centru (vezi locația) și cea ONLINE prin intermediul platformei Zoom. În cazul variantei online subiectele se vor trimite pe mail-ul cu care elevul a fost înscris înainte de începerea examenului.

Două probe. Exact ca la examen

Simularea poate fi sustinută la una sau două probe. Prima probă este la Limba și literatura Română și va avea loc în data de 20 Martie ora 900, iar cea de-a doua este la Matematică, ce va avea loc următoarea zi, 21 Martie ora 900.

Limba și literatura Română

Sâmbătă 20 Martie ora 900

Matematică

Duminică 21 Martie ora 900

00

Zile

00

Ore

00

Minute

00

Secunde

De ce să te înscrii ?

Subiecte de examen

Aceeaşi structură ca cea a examenului cu subiecte realizate de către profesorii specializaţi ai centrului, urmărind noua structură şi programă, comunicate de Ministerul Educației și Cercetării

Atmosfera de examen

Principalul avantaj al simulării este faptul că oferă șansa elevului de a se obișnui cu atmosfera unui examen învățând astfel să își gestioneze timpul și emoțiile

Feedback personalizat

Profesorii noștri vor avea o discuție cu fiecare participant/ părinte/ tutore unde vor explica dificultățile întâmpinate de elev și modul în care acestea pot fi rezolvate

Părerea lor contează

Pentru noi, cel mai important este să ne asigurăm că elevii și părinții care colaborează cu echipa noastră au parte de o experiență plăcută și reușesc să obțînă rezultatele dorite la școală sau la examene. Cerem constant feedback elevilor și părinților în legătură cu serviciile noastre pentru a ne asigura că acestea își ating ținta.

Recomand centrul de meditatii Algorithm, in special pe doamna profesoară de română Daniela!!! Multimim doamna!

Elena Popovici

Părinte

Recomand cu toata încrederea centrul de meditatii Algorithm! 🔝 Seriozitatea, profesionalismul, implicarea continua, tehnica pedagogica actualizata si materialele didactice cat mai diversificate, încrederea, sustinerea si empatia doamnelor profesoare l-au ajutat pe fiul nostru sa-si depaseasca, in mod clar, nivelul de la scoala si sa aiba un rezultat excelent la Evaluare Nationala.

Cristina Cirstea

Părinte

Recomand pentru că sunt profesionişti! Fiicele mele au început pregătirea la mate de la nivel de 7 în ianuarie şi una dintre ele a luat la EN 2020 nota 9,55, iar cealaltă 9,20. Îmi pare foarte rău că nu au făcut şi meditaţiile la română tot aici. Ca să o citez pe una dintre fiicele mele: „Nu știu cum, dar profa de aici mă face să învăț”.

Laura Jiga Iliescu

Părinte

Profesorii sunt implicati ,cu maxima seriozitate si cu tehnica de predare foarte buna.Copii au avut rezultate foarte bune.

Duta Ana Cristina

Părinte

Locul unde copilul se redescopera si isi depaseste limitele. Profesori tineri cu o prezenta palcuta, cu tehnica de predare si de captare atentiei copilului, fac ca orele de pregatire sa fie valorificate la maximum.

Dana Eremia

Părinte

Recomand din suflet acest centru de meditatii. Locul este potrivit unei astfel de activitati, toti profesorii sunt minunati si implicati, atmosfera de lucru este foarte relaxata. La anul urmeaza bac-ul, dar suntem relaxati si stim ca rezultatele vor fi exceptionale si de data asta! Multumim mult pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri!

Georgiana Alex

Părinte

Fiica mea a început pregătirea de la un nivel scăzut și prin organizare și perseverenta a ajuns la un nivel bun (mate) și foarte bun (romana). Recomand cu mare încredere!

Simona Iacob

Părinte

Au obtinut cele mai bune rezultate la lb. romana si lb. spaniola, cu maxima seriozitate si dedicare

Huc Laura

Părinte

Îndrumare și explicații de excepție! ❤️

Alexandra Cristina

Părinte

Recomand cu toată convingerea pentru profesionalism, dăruire și abordare personalizată.

Viorela Ciucur

Părinte

Cum mă înscriu ?

Ne bucurăm că ai decis să participi. Dorim ca procesul de înscriere să fie unul simplu și cât mai rapid. De aceea oferim două metode de înscriere: